Retaildistributie

  • Van Sprinter tot LZV/Ecocombi
  • Route optimalisatie en nachtleveringen
  • Transport Plus Service

""

Retaildistributie

Uw goederen op tijd in de winkel. Dat is waar het om gaat. En dat is waar we bij Holwerda voor staan. Daarnaast is onze service op het gebied van retaildistributie naar wens in te richten en uit te breiden met mogelijkheden zoals dagelijks of wekelijks aanleveren, vroeg aanrijden, ’s nachts aanleveren op afleveradressen, retouren mee terugnemen etc.

Transport Plus Service
Retaildistributie verloopt efficiënter als de met transport samenhangende zaken door één partij worden gecoördineerd en uitgevoerd. Wij hebben die expertise in huis. Holwerda ontzorgt u via een breed pallet aan Transport Plus diensten zoals winkelbouw, bezorgen met montage en retourenafhandeling. Lees meer. Heeft u interesse in onze Transport Plus Service? Bel: 036-5315044 of stuur een e-mail.

Warehousing
Bij Holwerda kunt u terecht voor alle logistieke activiteiten. Onder warehousing verstaan wij niet alleen de opslag, maar het hele proces van orderpicking en het verzendklaar maken van goederen inclusief cross docking. Lees meer. Heeft u interesse in de Warehousing mogelijkheden van Holwerda? Bel: 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Winkelbouw
Het ombouwen van winkels of stellingen kunt u zonder zorgen aan Holwerda uitbesteden. Holwerda regelt het uithuizen van bestaande voorraad en inventaris, het transport en de (tijdelijke) opslag, het inhuizen van nieuwe voorraad en inrichting en de bijkomende (de)montagewerkzaamheden. Lees meer. Heeft u interesse in onze aanpak ten aanzien van Winkelbouw? Bel: 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Retaildistributie

Uw goederen op tijd in de winkel. Dat is waar het om gaat. En dat is waar we bij Holwerda voor staan. Daarnaast is onze service op het gebied van retaildistributie naar wens in te richten en uit te breiden met mogelijkheden zoals dagelijks of wekelijks aanleveren, vroeg aanrijden, ’s nachts aanleveren op afleveradressen, retouren mee terugnemen etc.

Transport Plus Service
Retaildistributie verloopt efficiënter als de met transport samenhangende zaken door één partij worden gecoördineerd en uitgevoerd. Wij hebben die expertise in huis. Holwerda ontzorgt u via een breed pallet aan Transport Plus diensten zoals winkelbouw, bezorgen met montage en retourenafhandeling. Lees meer. Heeft u interesse in onze Transport Plus Service? Bel: 036-5315044 of stuur een e-mail.

Warehousing
Bij Holwerda kunt u terecht voor alle logistieke activiteiten. Onder warehousing verstaan wij niet alleen de opslag, maar het hele proces van orderpicking en het verzendklaar maken van goederen inclusief cross docking. Lees meer. Heeft u interesse in de Warehousing mogelijkheden van Holwerda? Bel: 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Winkelbouw
Het ombouwen van winkels of stellingen kunt u zonder zorgen aan Holwerda uitbesteden. Holwerda regelt het uithuizen van bestaande voorraad en inventaris, het transport en de (tijdelijke) opslag, het inhuizen van nieuwe voorraad en inrichting en de bijkomende (de)montagewerkzaamheden. Lees meer. Heeft u interesse in onze aanpak ten aanzien van Winkelbouw? Bel: 036-531 50 44 of stuur een e-mail.

Meer weten? Bel Jaap op 036-531 50 44 of stuur een e-mail

Transport Plus Service

In veel gevallen is het een stuk efficiënter als de met transport samenhangende zaken door één partij worden gecoördineerd en uitgevoerd. Wij hebben die expertise in huis. Holwerda ontzorgt u via een breed pallet aan...

Lees meer